Sunday Brunch la Taj Restaurant din Bucuresti

sunday brunch taj restaurant bucurestiIntr-o frumoasa si insorita zi de duminica am raspuns prezent la invitatia cochetului restaurant Taj din Bucuresti, pentru un delicios Sunday Brunch, ce a aniversat 3 ani de excelenta neintrerupta.
Imbiati de aromele orientale, ne-am bucurat simturile cu acest concept de brunch, cuvant format din combinatia dintre breakfast – mic dejun si lunch – pranz, lansat in anii ’30 in America, unde dupa petrecerile de week-end era la moda sa te relaxezi impreuna cu prietenii si familia pe parcursul unei jumatati de zi, de la 11.00 pana dupa-amiaza.

Un Sunday Brunch la Taj este combinatia ideala intre o iesire mondena si un adevarat regal culinar.

Cu o istorie milenara bucataria indiana foloseste peste 20 de condimente diferite, diversitatea mirodeniilor si parfumurilor existente in India fac din gastronomia acestei tari una extrem de savuroasa. sunday brunch taj restaurantCea mai condimentata mancare din lume este fara doar si poate cea mai complexa.Faima condimentelor indiene este mai veche decat instoria scrisa. Ierburile si mirodeniile indiene calatoreau la bordul corabiilor catre Mesopotamia, Egipt, iar mai tarziu catre Roma, iar aurul era schimbat pe piper si scortisoara.

Va invitam si pe dumneavoastra la un periplu incantator si plin de savoare la restaurantul Taj din Bucuresti, in fiecare duminica, unde pe parcursul a cinci ore – de la 12 la 17.00 cat tine Brunch-ul sa va delectati papilele gustative cu un bufet generos, ce contine preparate diversificate – de la supa, 3 feluri de aperitiv, 6 de fel principal – din care 3 cu sos si 3 fara, insotite de 3 variante de garnitura si 3 tipuri de paine, acompaniate de 2 specialitati de vin, unul alb si altul rosu si o selectie de dulciuri aromate, totul la un tarif fix de numai 65 de lei/persoana.

Pentru o experienta culinara de neuitat bucataria indiana este o destinatie pe care sa o bifezi macar o data in viata, recomandabil la restaurantul Taj din Bucuresti.

vinuri taj restaurantRestaurant Taj din Bucuresti
Telefon : 021-4101820
Mobil : 0748.133.300
Email: contact@tajrestaurant.ro
Adresa:Calea 13 Septembrie,127-131,sector 5,Bucuresti(zona Marriott)