Restaurant Cabana Schiori, Sinaia

Restaurant Cabana Schiori

Unul dintre cele mai lăudate restaurante din Sinaia, este Cabana Schiori care se află pe Drum Cota 1400 la nr.7. Restaurant Cabana Schiori are parcare și o terasă drăguță, priveliștea este spectaculoasă, iar noul design se vede că a fost făcut de profesioniști.

Mi-am amintit cum era cabana modestă, cum era cu mulți ani în urmă, când veneam aici cu prietenii mei să mâncăm o ciorbă de fasole după o zi de drumeție. Acum Cabana Schiori este renovată cu bun gust, are 3* și de multe ori te întâlnești aici cu persoane pe care le vedem la televizor sau în reviste. Gustul și calitatea mâncărurilor de la restaurantul cabanei este la fel de bun ca atunci, în schimb prețurile sunt mult mai mari.

Sala de mese frumos amenajată, unde se află semnătura înrămată pe perete a unui controversat președinte postdecembrist, mesele aranjate în funcție de numărul de persoane, în general trebuie rezervare prealabilă, ospătarii ușor de recunoscut după ținută, băile renovate, foarte curate și cu apă caldă.,

Am comandat celebra ciorbă de fasole în pâine cu afumătură, salată de ceapă roșie și cârnați cu varză murată, udate cu o pălincă și un pahar de vin roșu. Salata de bureți mi-a tot făcut cu ochiul, dar nu m-a încântat prețul.

Servirea a fost rapidă și profesionistă, mâncarea gustoasă, platingul (aranjarea în farfurie) plăcut și atractiv.

Nota de plată a fost ușor mai mare decât am estimat înainte să alegem locația.

În concluzie mai venim la Restaurant Cabana Schiori dar imediat după ce am luat salariul.