Revoluţie culinară la Bram Stoker’s Pub – închis

Bram Stoker's PUB Bucuresti

Bram Stoker’s PUB Bucuresti

Acest restaurant este închis.

“New in town”, dar deja cu o clientelă a casei, Bram Stoker’s Pub, în pofida numelui, este şi un restaurant excellent. Chef-ul Bram Stoker’s Pub este un adevărat Master Chef! Deşi foarte tânăr, crează adevărate opere de artă culinară. Vă recomand Big Burgerul casei, din carne de vită, care nu este în niciun caz fastfood. Costă 35 de lei dar chiar te saturi, asta în cazul în care reuşeşti să-l termini, şi este preparat în stilul American. De asemenea, printre specialităţile casei se numără mâncarea de vită, dintre care enumăr muşchi de vită cu sos brun spaniol şi sparanghel la 65 de lei şi muşchi de vită cu sos de piper verde şi cartofi cu rozmarin, la 70 de lei. Atenţie, deşi unele preţuri sunt un pic peste medie (dar merită calitatea), puteţi comanda şi feluri mult mai accesibile ca preţ. Am rămas încântat de aripioarele de pui în sos chilli şi cartofi wedges, la 25 de lei. Supele sunt de asemenea excelente. Vă recomand supa cremă de brânză cu smântână dulce, la 15 lei.Hamburger Bram Stoker Pub

Dacă preţurile sunt medii şi peste medie, în schimb meniul zilei, servit la prânz, în timpul săptămânii, este de-a dreptul accesibil pentru oricine. Cu 17 lei puteţi savura o supă de roşii excelentă precum şi un file de porc cu sos roşu şi cartofi cu rozmarin, o ciorbă de perişoare şi
ficăţei în sos de vin cu piure de cartofi sau supă cremă de ciuperci cu crutoane şi pulpe de pui dezosate cu orez sârbesc.

De luni până joi, există şi o ofertă special, între orele 14.00 şi 18.00, în care aveţi reducere 50% la berea draft Ursus, fie blondă, fie neagră. Astfel veţi putea savura două beri cu numai 9 lei, dacă veţi comanda şi achita până la orele 18.00.

Coaste de porc Bram Stokers PubVă recomand să aveţi cea mai mare încredere în bucătărie, mai ales că pe uşile care duc spre acest altar culinar este pictat Sfântul Graal.

Acest restaurant este închis.