Restaurant Gargantua d’oro

Restaurant Gargantua

Restaurant Gargantua

La numai cativa pasi de Str.Radu Beller din Dorobanti s-a deschis restaurant Gargantua d’oro, pe strada Serban Petrescu 8, Bucuresti, Sector 1 .

Restaurant Gargantua d’oro este a treia locatie deschisa dupa Gargantua Inn the Park si Events.
Restaurantul este foarte bine amplasat, mesele de la geam au o priveliste frumoasa asupra parculetului George Calinescu, dar daca iti doresti intimitate si nu vrei ca toata lumea care trece pe strada sa se uite in farfuria ta, atunci poti sa iti alegi o masa intr-un separeu al restaurantului.
Spectaculozitatea locatiei consta in faptul ca saloanele de masa sunt amplasate circular si au un design diferit. Baile sunt foarte bine intretinute, dar prima data cand te duci ai senzatia ca amandoua incaperile sunt pentru femei.Sushi la gargantua

Restaurant Gargantua d’oro este frumos amenajat, curatenia este impecabila, serviciul la masa a fost la standarde ridicate.

Originalitatea petrecerii de lansare a fost amplasarea unor mese de lucru pentru maestri bucatari ai locatiei in restaurant, unde fiecare in parte isi arata maestria din diferite bucatarii: italiana, japoneza, franceza, engleza si americana sub indrumarea Chef Lucian Horotan maestru internaţional în gastronomie şi maestru în bucătăria americană.
Bucatarie franceza
Felurile servite au fost diversificate si pentru toate gusturile, iar cantitatea de mancare nu a fost sub nici o forma impusa de organizatori.
Preturile sunt normale pentru calitatea serviciilor oferite de locatia respectiva. Va recomand sa gustati inainte de comanda vinul casei pentru ca nu este intotdeauna pe gustul tuturor.

Puteti petrece o seara la Restaurant Gargantua d’oro de unde veti pastra amintiri frumoase despre designul inedit si original al localului, dar si despre preparatele servite.Bucatarie italiana

Abia asteptam sa primim de la voi impresii si sa ne spuneti cum vi s-a parut restaurantul.