O seara la Restaurant Bellini Universitate

Cafea Bellini Pentru mine Restaurant Bellini Universitate (www.restaurant-bellini.ro) este locul unde ma simt acasa, servirea este de cele mai multe ori buna sau foarte buna daca faimosul Adrian este cu ochii pe ospatari!
Preparatele sunt gustoase, preturile in linia celor din Centrul Vechi. Daca aveti ocazia sa alegeti masa de pranz nu veti regreta. Cu 24,90 lei puteti savura trei feluri de preparate  gustoase.
Daca va place sa iesiti seara la restaurant nu ezitati sa alegeti acest restaurant cu specific italian, nu o sa va para rau.
Fie ca va place pestele (somonul cu sos de coniac este excelent!), carnea (curcan sau snitel Bellini) sau de ce nu pizza (pizza alpina este preferata mea) o sa aveti o seara cu adevarat gustoasa.somon cu sos de coniac
Ce imi place cel mai mult la Restaurantul Bellini Unversitate este ca poti organiza o petrecere surpriza pe loc! Cu complicitatea ospatarilor poti transforma o „iesire la masa” intr-o cina festiva. Ei au intotdeauna la indemana artificii pentru tort. Si de fiecare data stiu cum sa isi faca intrarea! Distractie placuta!

Restaurant Bellini Universitate din Bucuresti
Telefon : 021.310.29.78
Mobil : 0721 765 555
Email: contact@restaurant-bellini.ro
Adresa: Str. Ion Ghica, Nr. 2, Sector 3, Bucuresti