La Casa Dyno’s se gătește românește

Casa Dyno’s de pe Calea Văcărești este locul unde intalnesti cele mai multe taxiuri parcate din Bucuresti. Se stie ca locul unde mananca taximetristii intr-un oraș, este una dintre cele mai „gustoase” locatii. La Casa Dyno’s poti mânca ieftin și bun, așa cum i-ar placea oricui. Am fost curios să văd dacă este adevărat și zilele trecute am fost să mănânc de prânz.
Am intrat și spre surprinderea mea era o coadă destul de mare, dar erau trei persoane care serveau în spatele tejghelei.
Este o locație între autoservire și restaurant, cu servicii de tip fast food dar cu mâncare gătită ca la mama acasă.

Câtiva clienți au luat mai multă mâncare la pachet, din discuții am înțeles că aceștia comandaseră și pentru alți colegi care îi așteptau la birou înfometați, că vin cu rândul să ia mâncare pentru prânz și că sunt clienți casei de mai mulți ani.

Meniurile sunt afișate vizibil și am observat că cel mai ieftin este 10 lei, iar șnițelul cu cartofi prajiți 12 lei, dar vroiam să gust din mâncarea gătită care era prezentată în vitrina caldă din fața mea.
Toată mâncarea era apetisantă și arăta foarte bine, mi-a fost destul de greu să aleg dintre numeroasele feluri de mâncare.
Am ales o ciorbă de burtă, fasole iahnie și o ceafă de porc, cost 19lei!
Servirea a fost rapidă, mâncarea gustosă, locația foarte curată singura problemă au fost furculițele și cuțitele de plastic, care se rup aproape instantaneu cand încerci să le folosești. Pâna la urma am fost nevoit să mănânc numai cu lingura, ceea ce nu prea mi-a facut plăcere. Data viitoare să nu uit să îmi aduc tacâmuri sau o să iau mâncarea la pachet.
Dacă nu ești o persoană pretențioasă și vrei să îți aduci aminte de gustul mâncării gătite românești, merită să iei masa de prânz la Casa Dyno’s din Bucuresti.

Abia asteptam sa primim de la voi impresii si sa ne spuneti cum vi s-a parut restaurantul.