Gourmet Business Lunch la Mad Chef din Bucuresti

Aveam o intalnire pe strada Polona, din capitala si cautam un loc de parcare in zona. Chiar in fata bistroului „Mad Chef” era un loc liber de parcare, asa ca am profitat de ocazie si l-am ocupat. Pentru ca era ora pranzului iar „Pieptul de rata cu struguri, vin roze si orez brun” imi facea cu ochiul de pe meniul afisat in fata bistroului am decis sa intru. Localul este micut, dar foarte curat si decorat cu mare atentie, fiecare obiect este asezat „la locul lui”, fiind o adevarata atentie la detalii.
Imediat a venit o persoana sa imi aduca meniul, din pacate ce imi facuse cu ochiul, „Pieptul de rata cu struguri, vin roze si orez brun”, se terminase.
Am ales din meniu zilei „Supa crema de brocoli” si „Scaloppina de pui cu sos de rosii, capere, masline si mamaliga”.
Supa crema de brocoli a fost gustoasa, dar ma asteptam sa fie mai cremoasa si sa aiba si smantana, dar crutoanele din paine neagra si chifla (incluse in pret) au fost foarte bune, la Gargantua din Icoanei a fost mai buna. Scaloppina de pui a avut un gust foarte bun dat de capere si masline.
Servirea a fost rapida, nota de plata corecta (18lei). Pe meniu preturile erau trecute defalcat 9lei supa si 12lei Scaloppina de pui, dar pe site si afisat afara era trecut meniu 18lei.
Un loc dragut, din pacate fara terasa, foarte curat cu un gust al mancarii bun, fara pretentii de masterchef si cu preturi corecte si accesibile.
Atentie cand urcati la baie (la etaj), scarile sunt un pic mai inalte decat ar trebui.

Abia asteptam sa primim de la voi impresii si sa ne spuneti cum vi s-a parut restaurantul.