Garlic Pub de pe str.Eminescu este o poezie

Cand am vazut pe str.Eminescu din București, în geamul restaurantului Garlic Pub, un afiș cu „pește proaspăt din Marea Neagră”, nu am mai stat pe gânduri și am intrat. De ceva timp îmi doream să mănânc un calcan, un guvid sau un hanus.
Am fost plăcut surprins de atmosfera din interior, foarte curat, sala de mese aranjată cu gust, iar ce îmi place mie cel mai mult bucătăria deschisă, să pot „fura” meserie de la bucătari.

Singurul lucru care te poate induce in eroare este numele Garlic Pub, pentru ca este mai mult restaurant si/sau pizzerie decat PUB.

Imediat după ce m-am așezat la masă a venit ospatarul cu meniul, care este foarte variat iar prețurile sunt accesibile, pentru un restaurant.

După ce am citit cu atenție meniul, pastrama de berbecuț mi-a facut cu ochiul, mai ales că prin fața mea treceau porții marii si apetisante.

Am aflat de la ospatar ca proprietarul este foarte atent cu marfa pe care o cumpara pentru restaurant Garlic Pub si ca pastrama de oaie si branza este de la oieri adevarati, asa ca „Sa vina pastrama cu mamaliguta!”.

Moale, gustoasa, suculenta minunata pastrama de oaie, merita sa o incercati daca treceti prin zona, nu veti regreata.

Multi dintre clientii localului comandau peste, portiile aratu foarte bine si cat am stat in restaurant toti clientii pareu multumiti, la fel am fost si eu.

Ce am remarcat este faptul ca desi era destul de aglomerat, pentru duminica la pranz, bucataria si serviciul a fost rapid.

In concluzie, restaurantul Garlic Pub din Bucuresti trebuie vizitat si testat. Eu sigur ma voi intoarce sa gust pestii din Marea Neagra.

Abia asteptam sa primim de la voi impresii si sa ne spuneti cum vi s-a parut restaurantul.