Arcade Cafe – cafenea centrul istoric Bucuresti

Arcade cafe

Arcade cafe

Arcade Cafe este un local exceptional din Centrul istoric al capitalei, care-ti inspira un aer medieval! Candelabrele, scaunele, mesele, aerul aristocrat de la parterul localului iti da senzatia ca traiesti o poveste cu printi si printese. Si uite asa, personajele de poveste coboara si la subsol, acolo unde decorul este chiar deosebit: culoarea predominanta fiind rosul, iar decorul unul floral. Floricele roz mici si mari, tapet dichisit si mobilier pentru intalniri in doi, tot ce v-am povestit pana acuma se gaseste la Arcade Cafe.

Si povestea nici nu am inceput-o, de fapt. Povestea la Arcade Cafecafenea-arcade-cafe incepe asa: intr-o seara de iarna, friguroasa si mohorata, am ajuns in acest local, care mi-a atras atentia. Si mi-au atras atentia si sortimentele de coniac din meniu, oprindu-ma in acea seara la cel de Jidvei, foarte aromat si soficticat, si totodata foarte rar in localurile autohtone. Simteam si aerul aristocrat al localului si aproape ma simteam si eu o printesa!

Meniul, in general, este foarte diversificat, preturile accesibile, iar felurile de mancare arata mai bine decat in fotografii. Bauturile la fel! Limonada si citronada de la Arcade Cafe sunt exceptionale!

Arcade Cafe este localul care a reusit sa imbine atmosfera medievala cu meniul modern, si astfel ceea ce restaurant-centrul-vechi-45se petrece aici devine chiar deosebit!