Anii ’60 la Restaurant Verenichnaya Moscova

interior-restaurantul-verenichnaya-moscovaDaca vreti sa va amintiti de anii ’60 si va aflati in Moscova cu siguranta ghidul va va duce pe strada Arbat, este un fel de str.Lipscani din Bucuresti pentru moscoviti. La nr.29 veti gasi o locatie pe cat de draguta pe atat de celebra, restaurant  Verenichnaya Moscova. Va recomand sa gustati din preparatele traditionale rusesti din meniu, acestea sunt gustoase si la preturi decente (acum paritatea este 1 euro=72 ruble). Locatia este un muzeu al anilor 1960, dar servirea este de nota 10. Nu uitati sa ii lasati un bacsisi de 10% ospatarului deoarece serviciul nu este inclus.

meniu-restaurant-verenichnaya-moscova Restaurant Verenichnaya Moscova face parte dintr-o retea de zece restaurante numai in Moscova.

Meniul are fotografii cu produsele si explicatii in engleza, asa ca sansa sa alegeti ce va place este mult mai mare. Iar pentru persoanele care nu au trait la bloc in anii ’60 si nu au apucat perioada comunista este o reala placere sa stai si sa privesti cum traiau oamenii atunci, iar meniul este traditional (din perioada comunista).

Daca doriti sa va aduceti aminte de copilarie pe masa veti gasi un pahar cu creioane colorate si o hartie pe care puteti colora sau desena in voie meniu-rusescdupa bunul plac pana vine comanda. Eu am avut o masa de pranz foarte placuta, iar locatia mi-a adus aminte de perioada cand oamenii aveau mileu si pestisor de sticla pe televizor. Si acest home design face parte acum din istorie.

Abia asteptam sa primim de la voi impresii si sa ne spuneti cum vi s-a parut restaurantul.