Marin Seafood Grill din Centrul Vechi

Marin sea food

Marin Sea Food Grill Bucuresti

De cateva zile s-a deschis Marin Seafood Grill in Centrul Vechi al Bucurestilor, pe strada Gabroveni nr.4.

Este o incantare sa privesti cum niste maini iscusite iti prepara pe loc, pe o plita incinsa cu lemne, cateva feluri de mancare cu specific pescaresc.sea food

Localul Marin Seafood Grill nu este mare, dar este amenajat cu gust, personalul este dragut iar preparatele sunt proaspete si gustoase.

Sandwich-ul cu peste (balik ekmek), rapanele si midiile fripte pe plita incinsa iti aduc aminte de Vama Veche si poate de zilele amuzante petrecute vara acolo!

bere de casa la marinNu gasesti in Bucuresti midii, creveti sau rapane mai gustoase ca la Marin Seafood Grill, pentru ca numai aici sunt fripte pe plita cu lemne. Iar  mirosul lemnului ars ofera o savoare unica preparatelor.

Preturile sunt decente iar uneori in loc de kebab sau ghiros poti sa incerci si fructele de mare de la Marin Seafood Grill.

Nu uitati sa incercati si berea Radler de casa (care este preparata pe loc!) sau vinul alb de Ciumbrud care merge sprit, mai ales ca sifonul este rece iar programul de functionare tine pana la 5 dimineata!

Nu intrebati de Domnul Marin, pentru ca nu lucreaza acolo! Denumirea Marin vine de la „preparate marine”!